etixx recovery
Etixx Recovery Shake Complex Chocolade 1500g Online Bestellen / Kopen OnlinePharmaBox.
Omschrijving 6D Recovery Shake 6D Recovery Shake is geschikt voor sporters die naast optimaal spierherstel, ook op korte termijn het. Etixx Isotonic Forest Fruits Poeder 1000 Gram CNK 3603412. Omschrijving Etixx Isotonic Forest Fruits Etixx Isotonic Forest Fruits is een Koolhydraatrijke sportdrank die de vochtbalans van het.
ETIXX RECOVERY SHAKE DRINK PDR 1500G christophar.
Insecten / Teken. Sport / Vitaminen Supplementen / Recuperatie /. ETIXX RECOVERY SHAKE DRINK PDR 1500G. ETIXX RECOVERY SHAKE DRINK PDR 1500G. Reviews Review toevoegen. Hersteldrank met framboos kiwi-smaak. Bevat eiwitten die bijdragen aan het spierherstel na fysieke inspanning. Prijs per 1.
Etixx Recovery Shake Framboos-Kiwismaak 15, kg Etixx Health Lounge.
Recovery shake wordt onmiddellijk na de inspanning gebruikt, op een moment dat de nutriëntenaanvoer naar de spieren zijn piek bereikt. Bovendien zorgt Recovery shake ervoor dat de volgende training of wedstrijd in goede conditie kan aangevat worden. Etixx Recovery Shake Framboos-Kiwi bevat eiwitten die bijdragen aan het spierherstel na fysieke inspanning.
Etixx Recovery Shake Raspberry/Kiwi 12x50g.
Etixx Recovery Shake Raspberry/Kiwi 12x50g. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Na een intensieve training of wedstrijd is het glycogeen opgeslagen suiker uit de spieren en lever verdwenen en zijn spieren vermoeid. RECOVERY SHAKE is een rijke mix van glucose, fructose, weiproteïne en vitaminen.
Maximaal spierherstel met Etixx Recovery Shake bij Apotheek Oostpark.
Andere smaken zijn Framboos en Kiwi. Het gamma van Etixx dat zich toelegt op recuperatie, bestaat naast de Etixx Recovery Shakes uit Etixx Recovery Sport Bars, Etixx Amino Acids en Etixx Junior Recovery Shakes. Daarnaast bestaat het gamma van Etixx ook uit de lijnen power, endurance, performance en health, naast de recuperation lijn.
Etixx Recovery Balls Etixx.
Je kan met hetzelfde recept de Etixx Protein Balls maken door de Etixx Recovery Shake in de ingrediëntenlijst te vervangen door de Etixx High Protein Shake. Recovery Shake Bevat eiwitten die bijdragen aan de instandhouding van de spiermassa na fysieke.
Etixx Recovery Shake Te koop in Waregem 2dehands.be.
Overige Sport Fitness. Etixx Recovery Shake. 13 x bekeken sinds 27 augustus 2018. 1 van 4. 2 dozen RECOVERY shake, weg wegens verkeerd besteld. Kan eventueel opgestuurd worden. De reden voor uw klacht. Geplaatst in de verkeerde rubriek. Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie.
Etixx Recovery Shake Framboos/kiwi 1500g Online Bestellen / Kopen OnlinePharmaBox.
ETIXX RECOVERY SHAKE is een Recuperatie-shake met framboos of chocolade smaak. Na een intensieve training of wedstrijd is het glycogeen spiersuiker uit onze spieren en lever verdwenen en zijn onze spieren vermoeid, wat de kans op beschadiging vergroot. RECOVERY SHAKE een rijke mix van glucose, fructose, whey proteïne en vitaminen vult snel de glycogeenvoorraden aan en zorgt voor het herstel van spierweefsel na het sporten.
Etixx Junior mikt op sportende jongeren.
Ook Etixx Junior zal enkel beschikbaar zijn in de apotheek. Multivit Junior is een supplement in de vorm van kauwtabletten met colasmaak, Sport Gummies Junior zijn koolhydratensnoepjes met colasmaak voor tijdens de inspanning, Isotonic Junior is een sportdrankpoeder met citroensmaak, en Recovery Shake Junior met chocoladesmaak is een eiwitrijke hersteldrank.
Etixx Recovery Shake Framboos-Kiwi 15kg, Online Kopen / Bestellen.
Etixx Recovery Shake vult snel de glycogeenvoorraden aan en zorgt voor het herstel van spierweefsel na het sporten. Het wordt onmiddellijk na de inspanning gebruikt. Bovendien zorgt Recovery Shake ervoor dat de volgende training of wedstrijd in goede conditie kan aangevat worden.

Contacteer ons