etixx recovery shake framboos
Maximaal herstellen na wielrennen met Etixx Recovery shake.
Etixx Recovery Shake is een heerlijke frisse shake in de smaken chocolade en framboos. 100 g poeder oplossen in 500ml water/melk na een intensieve training 7 schepjes 100 g poeder 50 g poeder oplossen in 500ml water/melk na een onderhoudstraining.
Etixx Hersteldrank Framboos/Kiwi 1.5 kg Futurumshop.nl.
Koel en droog bewaren. Deze Etixx Hersteldrank is je beste vriend na een intensieve training of wedstrijd. Dankzij de grote hoeveelheid eiwitten in deze drank zullen je spieren sneller herstellen. De drank in poedervorm is eenvoudig te mengen met water en/of melk en heeft een frisse fruitsmaak van kiwi en framboos.
Etixx Recovery Shake reviews Mantel.com België.
Handig te gebruiken, prima dosering voor na een intensieve training of wedstrijd. Vaak is de smaak wat minder, maar Etixx Recovery Shake smaakt duidelijk naar framboos. 8 / 10. Daan 11 april, 2016. Goede voeding, redelijke prijs. 9 / 10.
ETIXX RECOVERY RASPBERRY/KIWI 5 kg.
ETIXX RECOVERY RASPBERRY/KIWI 5 kg. Add to cart. Waarom Rope Skipping? GymnastiekFederatie Vlaanderen vzw. Huis van de Sport Afdeling Rope Skipping. Tel: 09 243 12 19 GSM: 32 4 68 27 15 75. BRSF Vlaanderen vzw 2017. Gebruikersnaam Wachtwoord Onthoud mij.
Etixx Recovery Shake Framboos/Kiwi Poeder 1500g kopen? 33.23 bij Viata.
Terug naar zoekresultaten. Etixx Recovery Shake Framboos/Kiwi Poeder 1500g. Een rijke mix van glucose, fructose, weiproteïne en vitaminen ter ondersteuning van het spierherstel, in de vorm van een poeder. Ter aanvulling van de energievoorraad in de spieren na sportprestaties en bevordert een snel spierherstel na de training. Met framboos en kiwismaak.
ETIXX RECOVERY SHAKE FRAMBOOS/KIWI 1000 G Surplusgezondheid.
Door onze website te gebruiken, aanvaardt u het gebruik van cookies. Om onze website optimaal te kunnen gebruiken dient u de cookies te aanvaarden. Akkoord Meer info. Home ETIXX RECOVERY SHAKE FRAMBOOS/KIWI 1000 G. ETIXX RECOVERY SHAKE FRAMBOOS/KIWI 1000 G.
Maximaal spierherstel met Etixx Recovery Shake bij Apotheek Oostpark.
Een Etixx Recovery Shake is er in tal van smaken. Zo kan je kiezen voor de Etixx Recovery Shake met chocolade smaak. Andere smaken zijn Framboos en Kiwi. Het gamma van Etixx dat zich toelegt op recuperatie, bestaat naast de Etixx Recovery Shakes uit Etixx Recovery Sport Bars, Etixx Amino Acids en Etixx Junior Recovery Shakes.
Etixx Recovery shake.
Details bekijken Zet op verlanglijst. Etixx Isotonic Watermelon Pdr 1 Kg. Details bekijken Zet op verlanglijst. Recovery shake, recuperatie-shake, framboos. Bevat een mix van glucose, fructose, whey proteïne en vitaminen die de glycogeenvoorraden aanvullen en die voor het herstel van spierweefsel na het sporten zorgen.
Etixx Recovery Shake Framboos-Kiwi 1500 g PharmaMarket.
De Etixx Recovery Shake is een rijke mix van koolhydraten glucose en fructose, weiproteïnen en vitamines die zorgen voor een snelle heraanvulling van de energiereserves en een optimaal behoud van gezonde spieren. Daardoor is deze shake geschikt na een intensieve of langdurige training of wedstrijd.
Etixx Recovery Shake Framboos Kiwi 1500g Sportvoeding kopen? BESLIST.be Ruim assortiment.
Etixx Recovery Shake Framboos Kiwi. Etixx Recovery Shake Framboos Kiwi geeft uw herstelproces een boost, dankzij de unieke samenstelling die zijn bijdrage levert aan het in stand houden van de spiermassa na fysieke inspanningen. Zodra uw spieren zich langdurig inspannen, tijdens een intensieve training, zal het spierglycogeen energiebrandstof uitgeput raken, wat vervolgens aangev.

Contacteer ons