etixx omega pharma
Online Etixx sportvoeding en supplementen HBB24.
Het merk werkt samen met een team van specialisten zoals biochemici, medische specialisten zoals sportartsen en fysiotherapeuten, biomedische wetenschappers, farmacologen en topsporters van wereldklasse. Etixx werkt daarnaast samen met professionele teams als RSC Anderlecht, KV Oostende, KRC Genk, Club Brugge, Omega Pharma Quick Step, Topsport VlaanderenBaloise en vele anderen.
Couckes Omega Pharma-bis slaat miljoenenslag met Mithra De Tijd.
Couckes Omega Pharma-bis slaat miljoenenslag met Mithra. 30 juli 2018 0904.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Coucke's' mini-Omega Pharma krijgt stilaan vorm. Ceres Pharma neemt de verkoop van generische vrouwengeneesmiddelen in Belgiƫ en Luxemburg van Mithra over, waardoor de omzet ineens meer dan verdubbelt.
Ex-topman Etixx en Omega Pharma wordt verdacht van stalking Het Nieuwsblad.
Euromillions Basketball League. Ex-topman Etixx en Omega Pharma wordt verdacht van stalking topwielrenster. 20/04/2017 om 0300: door Sander Luyten Print Corrigeer. Een voormalige topmanager van Omega Pharma en Etixx NV stond gisteren voor de strafrechter, omdat hij de Australische wielrenster Rochelle Gilmore maandenlang zou hebben gestalkt.
Marc Coucke neemt zelf Etixx weer over van Perrigo VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Perrigo maakte eerder dit jaar al bekend dat het af wilde van Etixx. Dat Coucke nu zelf Etixx terugkoopt, is een verrassende wending in het verhaal rond Perrigo en Omega Pharma. Coucke verkocht Omega Pharma, waarvan Etixx een dochterbedrijf is, twee jaar geleden.
Omega Pharma versterkt zijn positie in sportvoeding Analist.be 20 October.
Met de transactie wil Omega Pharma zijn activiteit op het gebied van sportvoeding verder uitbreiden. Innerme werd opgericht door triatleet Dirk Baelus en spitst zich toe op de verkoop van natuurlijke sportvoeding. Ook Omega Pharma heeft met de merken Etixx en Biover Sport al activiteiten in sportvoeding, gericht op de apotheek en retail.
EG en Etixx nemen 25 jobs over van Omega Pharma Nieuws HLN.
Verder wordt Etixx verkocht aan Marc Coucke en wordt het distributie-akkoord met EG EuroGenerics stopgezet. In het kader van die beslissingen is bij vakbonden vernomen dat EG 21 vertegenwoordigers wil overnemen en bij Etixx zouden vier bedienden aan de slag kunnen. Die" jobs zijn onder voorbehoud gered, want er zijn geen engagementen van Omega Pharma als het voor die personeelsleden bij de overnemer fout afloopt, zegt LBC-afgevaardigde Sebbe Vandeputte.
Achter de schermen bij Omega Pharma: Work hard, play hard Vacature.com.
Omega Pharma bestaat uit verschillende bedrijven, maar toch is er een gezamenlijke cultuur. De bedrijfscultuur bij Omega Pharma BE, Etixx, Biover en OceBio is grotendeels gelijklopend, het gevolg van ons hr-beleid en onze employer branding, gaat Dominik De Vreese verder.
Davy De Vlieger Omega Pharma nieuwe topman Continental Foods Gondola.
De Vlieger startte in 2008 bij Omega Pharma als verkoopdirecteur. Sinds 2010 leidde hij de Belgisch-Luxemburgse tak van het bedrijf, dat vooral bekend is van merken zoals Bodysol, Davitamon, Dermalex en Etixx en goed is voor een Het Belgische farmabedrijf haalt een jaaromzet van 300 miljoen euro.
TDF2015: Etixx Quick-Step Pre-Race Training YouTube.
Behind the scenes Bob Jungels Duur: 513. Quick-Step Floors Cycling Team 21.638 weergaven. Entrenamiento Etixx Quick Step Media Day 2016 Duur: 413. SubiendoPuertos 19.365 weergaven. LEAD OUT TRAINING ETIXX CYCLING TEAM Duur: 441. Remko Meeusen 56.868 weergaven. Omega-Pharma Quick Step Bus Tour Duur: 723.
GESCHIEDENIS www.omega-pharma.com.
Over Omega Pharma. Overname van Etixx. Overname OTC-merken van GSK Europa. Schrapping Omega Pharma van NYSE/Euronext. Acquisitie van Laboratoire de la Mer, wereldleider in natuurlijke producten tegen hoest en verkoudheid. Oprichting van een 50/50 joint venture met Modi-Mundipharma Group in Indiƫ.

Contacteer ons