etixx omega pharma
EG en Etixx nemen 25 jobs over van Omega Pharma Nieuws HLN.
In het kader van die beslissingen is bij vakbonden vernomen dat EG 21 vertegenwoordigers wil overnemen en bij Etixx zouden vier bedienden aan de slag kunnen. Die" jobs zijn onder voorbehoud gered, want er zijn geen engagementen van Omega Pharma als het voor die personeelsleden bij de overnemer fout afloopt, zegt LBC-afgevaardigde Sebbe Vandeputte.
Aankoop Etixx kostte 3 miljoen euro aan Marc Coucke Made in Oost-Vlaanderen.
De Amerikanen van Perrigo de eigenaars van Omega Pharma vonden dat Etixx niet meer thuis hoorde in de portfolio en besloten daarom het merk in de etalage te zetten. Marc Coucke bleek de mysterieuze koper. Die deal werd eind 2016 beklonken.
Etixx.
Terms and conditions. Copyright Etixx Sports NV. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent. Ok Lees meer.
Ex-topman Etixx en Omega Pharma wordt verdacht van stalking Het Nieuwsblad.
Ex-topman Etixx en Omega Pharma wordt verdacht van stalking topwielrenster. 20/04/2017 om 0300: door Sander Luyten Print Corrigeer. Een voormalige topmanager van Omega Pharma en Etixx NV stond gisteren voor de strafrechter, omdat hij de Australische wielrenster Rochelle Gilmore maandenlang zou hebben gestalkt.
Vaudeville: Marc Coucke koopt Etixx terug van Omega Pharma e. Gazet van Antwerpen.
Het verkoopt ook meteen het sportvoedingsmerk Etixx, verrassend genoeg aan oprichter van Omega Pharma Marc Coucke. Dat meldt De Tijd. Perrigo nam Omega Pharma twee jaar geleden over van Coucke, samen met de rest van diens bedrijf Omega Pharma. Donderdag raakte bekend dat Perrigo in het kader van een herstructurering het merk heeft verkocht.
Etixx Sportvoeding en supplementen, zowel voor amateurs als profs Perrigo.
Deze zorgvuldige voorbereiding heeft ervoor gezorgd dat Etixx-producten snel erkenning kregen binnen de professionele sportwereld Omega Pharma Quick-step, Lotto-Belisol, Sporting Anderlecht, triatleet Frederik Van Lierde en al snel het best verkopende sportgamma werd in de apotheek. Het assortiment van Etixx is onderverdeeld in vijf kleurcategorieƫn: gezondheid, kracht, uithouding, prestatie en recuperatie.
Coucke timmert aan nieuw Omega Pharma Bedrijven Trends.be.
De plannen zouden nog in een pril stadium zitten. Het is de bedoeling Pharco Innovations tegen eind dit jaar samen te voegen met het sportdrankenbedrijf Etixx, dat Coucke terugkocht van Omega-overnemer Perrigo. Ook Primerose Pharma, de vennootschap van een ex-topmanager van Omega, zou bij het ontstaan van dit mini-Omega Pharma worden betrokken.
Verantwoordelijkheid" vorige management Omega Pharma is gigantisch" Economie Geld HLN.
Naast Omega Pharma Belgiƫ zouden immers ook sportdrankbedrijf Etixx en Biover in de klappen delen. Het sportvoedingsmerk Etixx werd door Perrigo in februari al in de etalage gezet. Vandaag maakte Alychlo, de investeringsmaatschappij van ondernemer Marc Coucke, bekend dat het Etixx terug overneemt van Perrigo.
Perrigo ontevreden over overname van Omega Pharma.
Voormalig eigenaar Marc Coucke neemt het sportvoedingsbedrijf Etixx opnieuw over van Omega Pharma. Dat heeft zijn investeringsmaatschappij Alychlo bekendgemaakt. Het nieuws volgt op de aankondiging van de Amerikaanse groep Perrigo dat er een herstructurering op til is bij Omega Pharma, die 80 banen kan kosten.
Marc Coucke verrast en koopt Etixx terug van Omega Pharma en. Het Nieuwsblad.
Alychlo, de investeringsmaatschappij van ondernemer Marc Coucke, neemt sportvoedingsmerk Etixx terug over van het Amerikaanse farmabedrijf Perrigo. Dat heeft Alychlo donderdag bekendgemaakt. Perrigo nam Omega Pharma twee jaar geleden over van Coucke, samen met de rest van diens bedrijf Omega Pharma.

Contacteer ons