etixx bar
Etixx.
Energy Nougat Sport Bar. Met koolhydraten voor langdurige energievoorziening tijdens het sporten. Bevat eiwitten die bijdragen aan de instandhouding van de spiermassa. Ontdek onze Online Store en Zoek meer producten. my text my text my text. Terms and conditions. Copyright Etixx Sports NV.
Etixx Energy Sport Bar Orange 12x40g Online Kopen / Bestellen.
GRATIS levering vanaf 39. Etixx Energy Sport Bar is ideaal om te gebruiken tijdens de inspanning. Het vult snel uw energiereserves terug aan en is dan ook de optimale koolhydraat/eiwit-aanvulling. Etixx Energy Sport Bar is ideaal om te gebruiken tijdens de inspanning.
High Protein Bar Etixx.
De Etixx High Protein Bar bevat 20 g eiwitten en 15 g koolhydraten, en is daarom de ideale recuperatievoeding na een power en krachttraining. Het is namelijk aangetoond dat de gelijktijdige inname van eiwitten en koolhydraten leidt tot een beter herstel van het spierglycogeen, een ander aspect van het herstel Zawadzji 19922.
Natural Oat Bar Etixx.
Het extra vet geeft ook een voldaner gevoel. Voor wie kan de Etixx Natural Oat Sport Bar voordelig zijn? De Etixx Natural Oat Sport Bar zorgt voor langdurige brandstofvoorziening en is daarom geschikt voor inname tijdens wedstrijden van duursporters of team en racketsporters.
Etixx Energy Sport Bar Chocolade 1 stuk 183, Koop nu online bij Optiphar.com.
Etixx Energy Sport Bar Chocolade. Etixx Energy Sport Bar Chocolade. Etixx 1 stuk. Etixx Energy Sport Bar Chocolate is ideaal om te gebruiken tijdens de inspanning om uw energiereserves terug aan te vullen. Bestel vandaag voor 15u, morgen geleverd. Gratis levering vanaf 40.
Energy Sport Bar Etixx.
De Etixx Energy Sport Bar bevat ook toegevoegd magnesium dat de energieproductie en spierfunctie ondersteunt. Voor wie kan Etixx Energy Sport Bar voordelig zijn? Etixx Energy Sport Bar is interessant voor alle sporters die koolhydraten nodig hebben om goed te blijven presteren.
Etixx Energy Sport Bar Sinaasappel 12 x 40 g PharmaMarket.
Eerste hulp Wondzorg Orthopedie. Etixx Energy Sport Bar Sinaasappel 12 x 40 g. Etixx Energy Sport Bar Sinaasappel 12 x 40 g. Alle omschrijvingen zijn gebaseerd op informatie van de producent. Eventuele claims zijn indicaties gebaseerd op klinische trials of gebruikerservaringen en bieden geen garantie.
Etixx Energy Sport Bar Chocolade Energiebars 12x40g: Hier Online Bestellen!
De Etixx Energy Sport Bar levert niet alleen de noodzakelijke brandstof in de vorm van koolhydraten, maar is ook zeer gemakkelijk verteerbaar dankzij de lage dosering vet en vezels. De Etixx Energy Sport Bar bevat ook toegevoegd magnesium dat de energieproductie en spierfunctie ondersteunt.
Recovery Sport Bar Etixx.
Voor wie kan de Etixx Recovery Sport Bar voordelig zijn? De Etixx Recovery Sport Bar is ideaal voor alle sporters die willen recupereren na een training of wedstrijd. Zowel explosieve sporters, sporters die middellange inspanningen leveren, duuratleten als teamsporters kunnen baat hebben bij deze repen.
Energy Nougat Sport Bar Etixx.
De Etixx Energy Nougat werd verrijkt met honing en amandelen en bevat 29g koolhydraten per bar. Hij levert dus de noodzakelijke energie om optimaal te presteren. Daarnaast werd ook magnesium toegevoegd wat bijdraagt aan een normaal energiemetabolisme en vermindering van moeheid.

Contacteer ons