omega pharma etixx
Vaudeville: Marc Coucke koopt Etixx terug van Omega Pharma e. Gazet van Antwerpen.
Vaudeville: Marc Coucke koopt Etixx terug van Omega Pharma en Perrigo. 08/12/2016 om 1516: door vtvn. Het Amerikaanse Perrigo kondigde donderdag een herstructurering aan bij Omega Pharma, welke 45 tot 80 banen kan kosten. Het verkoopt ook meteen het sportvoedingsmerk Etixx, verrassend genoeg aan oprichter van Omega Pharma Marc Coucke.
EG en Etixx nemen 25 jobs over van Omega Pharma Nieuws HLN.
In het kader van die beslissingen is bij vakbonden vernomen dat EG 21 vertegenwoordigers wil overnemen en bij Etixx zouden vier bedienden aan de slag kunnen. Die" jobs zijn onder voorbehoud gered, want er zijn geen engagementen van Omega Pharma als het voor die personeelsleden bij de overnemer fout afloopt, zegt LBC-afgevaardigde Sebbe Vandeputte.
Ex-topman Etixx en Omega Pharma wordt verdacht van stalking Het Nieuwsblad.
Ex-topman Etixx en Omega Pharma wordt verdacht van stalking topwielrenster. 20/04/2017 om 0300: door Sander Luyten Print Corrigeer. Een voormalige topmanager van Omega Pharma en Etixx NV stond gisteren voor de strafrechter, omdat hij de Australische wielrenster Rochelle Gilmore maandenlang zou hebben gestalkt.
Marc Coucke verrast en koopt Etixx terug van Omega Pharma en. Het Nieuwsblad.
Alychlo, de investeringsmaatschappij van ondernemer Marc Coucke, neemt sportvoedingsmerk Etixx terug over van het Amerikaanse farmabedrijf Perrigo. Dat heeft Alychlo donderdag bekendgemaakt. Perrigo nam Omega Pharma twee jaar geleden over van Coucke, samen met de rest van diens bedrijf Omega Pharma.
Coucke koopt Etixx en Omega Pharma saneert De Rijkste Belgen.
Home / Nieuws / Coucke koopt Etixx en Omega Pharma saneert. Coucke koopt Etixx en Omega Pharma saneert. Apotheker-ondernemer Marc Coucke is de verrassende nieuwe eigenaar van het voedingsmerk Etixx. Het bedrijf verandert op 1 januari 2017 van eigenaar. Verkoper is Omega Pharma, het vroegere bedrijf van Marc Coucke.
Etixx Sportvoeding en supplementen, zowel voor amateurs als profs Perrigo.
Deze zorgvuldige voorbereiding heeft ervoor gezorgd dat Etixx-producten snel erkenning kregen binnen de professionele sportwereld Omega Pharma Quick-step, Lotto-Belisol, Sporting Anderlecht, triatleet Frederik Van Lierde en al snel het best verkopende sportgamma werd in de apotheek. Het assortiment van Etixx is onderverdeeld in vijf kleurcategorie├źn: gezondheid, kracht, uithouding, prestatie en recuperatie.
Coucke timmert aan nieuw Omega Pharma.
Coucke timmert aan nieuw Omega Pharma. 13 juni 2017 0101.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Thomas De Boever. Marc Coucke broedt 30 jaar na de oprichting van het ondertussen verkochte Omega Pharma op de oprichting van een nieuwe speler in voortschriftvrije geneesmiddelen.
Collectief ontslag bij Omega Pharma, Coucke koopt Etixx ter. De Standaard.
Collectief ontslag bij Omega Pharma, Coucke koopt Etixx terug. Collectief ontslag bij Omega Pharma, Coucke koopt Etixx terug. Het Amerikaanse Perrigo voert een collectief ontslag door bij Omega Pharma. Dat hoort bij de procedure om een grondige herstructurering door te voeren bij het bedrijf.
Ex-topman Etixx en Omega Pharma veroordeeld tot zes maanden Gazet van Antwerpen.
Ex-topman Etixx en Omega Pharma veroordeeld tot zes maanden met uitstel. 17/05/2017 om 0910: door jdb, sln. De strafrechter in Gent heeft D.D, de ex-topman van Etixx en Omega Pharma, veroordeeld tot zes maanden cel met uitstel en 150 euro boete.
Etixx.
Terms and conditions. Copyright Etixx Sports NV. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent. Ok Lees meer.

Contacteer ons