omega pharma etixx
Marc Coucke neemt zelf Etixx weer over van Perrigo Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Voormalig eigenaar Marc Coucke neemt het sportvoedingsbedrijf Etixx opnieuw over van Omega Pharma. Dat heeft zijn investeringsmaatschappij Alychlo bekendgemaakt. Het nieuws volgt op de aankondiging van de Amerikaanse groep Perrigo dat er een herstructurering op til is bij Omega Pharma, die 80 banen kan kosten.
Aankoop Etixx kostte 3 miljoen euro aan Marc Coucke Made in Oost-Vlaanderen.
Tot hiertoe was het een goed bewaard geheim: hoeveel betaalde Marc Coucke om de sportdrank Etixx binnen te halen? De deal werd vorig jaar beklonken. De Amerikanen van Perrigo de eigenaars van Omega Pharma vonden dat Etixx niet meer thuis hoorde in de portfolio en besloten daarom het merk in de etalage te zetten.
GESCHIEDENIS www.omega-pharma.com.
Over Omega Pharma. Overname van Etixx. Overname OTC-merken van GSK Europa. Schrapping Omega Pharma van NYSE/Euronext. Acquisitie van Laboratoire de la Mer, wereldleider in natuurlijke producten tegen hoest en verkoudheid. Oprichting van een 50/50 joint venture met Modi-Mundipharma Group in Indiƫ.
Marc Coucke neemt zelf Etixx weer over van Perrigo VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Perrigo maakte eerder dit jaar al bekend dat het af wilde van Etixx. Dat Coucke nu zelf Etixx terugkoopt, is een verrassende wending in het verhaal rond Perrigo en Omega Pharma. Coucke verkocht Omega Pharma, waarvan Etixx een dochterbedrijf is, twee jaar geleden.
Davy De Vlieger Read My Lips.
Doorgedreven onderzoek en een uitgekiende marketingstrategie hebben van het bedrijf een wereldspeler gemaakt op een markt waar innovatie en een human touch onmisbaar zijn. Davy De Vlieger 1974 leidt de Belgische tak van dit internationale bedrijf en is ook CEO van Etixx NV, bekend als sportvoedingsmerk. Hij biedt u een inkijk in de interne keuken van het bedrijf en vertelt hoe Omega Pharma naam en faam maakt door op een allesbehalve stereotiepe manier naar innovatie te kijken.
Omega Pharma De Standaard.
Omega Pharma, Perrigo, Marc Coucke, LBC-NVK. 08/12/2016 Verrassing: Marc Coucke koopt Etixx terug. Het Amerikaanse Perrigo kondigde donderdag een herstructurering aan bij Omega Pharma, die 45 tot 80 banen kan kosten. Het verkoopt ook meteen het sportvoedingsmerk Etixx, verrassend ge.
Etixx Sports Nutrition Give it your all Vitapharma.
Dry sensitive protect. Eye care make-up. Slapen en Stress. WHC OMEGA 3. Dr A Vogel. Etixx Sports Nutrition Give it your all. Home / Sportvoeding / Etixx. Etixx Sports Nutrition is ontwikkeld met, en wordt gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop.
Coucke timmert aan nieuw Omega Pharma VTM NIEUWS.
De plannen zouden nog in een pril stadium zitten. Het is de bedoeling Pharco Innovations tegen eind dit jaar samen te voegen met het sportdrankenbedrijf Etixx, dat Coucke terugkocht van Omega-overnemer Perrigo. Ook Primerose Pharma, de vennootschap van een ex-topmanager van Omega, zou bij het ontstaan van dit mini-Omega Pharma worden betrokken.
Omega Pharma versterkt zijn positie in sportvoeding Analist.be 20 October.
Met de transactie wil Omega Pharma zijn activiteit op het gebied van sportvoeding verder uitbreiden. Innerme werd opgericht door triatleet Dirk Baelus en spitst zich toe op de verkoop van natuurlijke sportvoeding. Ook Omega Pharma heeft met de merken Etixx en Biover Sport al activiteiten in sportvoeding, gericht op de apotheek en retail.
Achter de schermen bij Omega Pharma: Work hard, play hard Vacature.com.
Omega Pharma bestaat uit verschillende bedrijven, maar toch is er een gezamenlijke cultuur. De bedrijfscultuur bij Omega Pharma BE, Etixx, Biover en OceBio is grotendeels gelijklopend, het gevolg van ons hr-beleid en onze employer branding, gaat Dominik De Vreese verder.

Contacteer ons