omega pharma quickstep
Voorstelling ploeg Omega Pharma-Quick Step Focus en WTV.
Januari is de maand van de ploegvoorstellingen in het wielrennen. Omega Pharma QuickStep stelde zich aan het publiek en vips voor in de Gentse Blaarmeersen. Bij de ploeg van Boonen en Cavendish is het vooral ook uitkijken naar Gianni Meersman.
Omega Pharma-Quick.Step met één Belg naar WK ploegentijdrit WK Wielrennen Sport HLN.
Titelverdediger Omega Pharma-Quick.Step heeft zijn selectie voor het WK ploegentijdrijden in het Italiaanse Firenze bekendgemaakt. Met Kristof Vandewalle zit er één Belg in de zeskoppige selectie. Vandewalle wordt bijgestaan door de Duitse wereldkampioen tijdrijden Tony Martin, de Fransman Sylvain Chavanel, de Pool Michal Kwiatkowski, de Nederlander Niki Terpstra en de Slovaak Peter Velits.
Poels verlaat Omega Pharma-QuickStep, Serry blijft Gazet van Antwerpen.
Foto: foto Marc Van Hecke. Poels verlaat Omega Pharma-QuickStep, Serry blijft. 19/08/2014 om 1646: Bron: BELGA. Terwijl de ene na de andere renner zijn contract bij Omega Pharma-Quick.Step verlengt, heeft de Nederlander Wout Poels beslist om niet langer bij de Belgische formatie te blijven.
Omega Pharma Quick-Step ploeg uitgerust door GeoDynamics TransportMedia.
Omega Pharma Quick-Step ploeg uitgerust door GeoDynamics. 22/04/2013 Claude Yvens Economie, IT. 16 voertuigen van de wielerploeg Omega Pharma ndash; Quick-Step zijn uitgerust met een tracktrace systeem van het gespecialiseerde softwarebedrijf GeoDynamics. Dit systeem, inclusief GPS, zal het beheer van een vloot voertuigen vergemakkelijken. Tagged With: Omega Pharma Quick-Step GeoDynamics.
OmegaPharma-Quickstep, Lotto-Belisol, TopsportVlaanderen-Baloise, Telenet-Fidea, Sunweb-NapoleonGames en anderen aan de start van de komende editie Heistse Pijl.
Ze zullen rekening moeten houden met een sterk blok van TopsportVlaanderen-Baloise en Lotto-Belisol die afzakken met verschillende renners. De verschillende crossteams zijn net zoals bij de vorige edities van de partij, Telenet-Fidea, Sunweb-NapoleonGames en Vastgoedservice-GoldenPalace komen met een mooie delegatie richting Heist op den Berg.
Omega Pharma-Quickstep gaat door tot 2017 en heeft een nieuw. Het Nieuwsblad.
Gratis digitale avondkrant. We zijn met Omega Pharma in 2003 gestart met wielersponsoring, zei sponsor Marc Coucke, ceo van Omega Pharma. Verschillende merknamen passeerden daarbij de revue: Davitamon, Silence en Predictor. Twee jaar geleden zijn we dan teruggekeerd naar de naam van het bedrijf: Omega Pharma.
Omega Pharma-Quick.Step wordt Etixx-Quick.Step Wielrennen Sportmagazine.
Etixx, de Belgische marktleider in sportvoeding en in handen van het farmaceutisch bedrijf Omega Pharma, zal vanaf volgend seizoen en zeker tot en met eind 2017 op de truitjes staan van het wielerteam van ceo Patrick Lefevere. De formatie zal dan ook niet langer Omega Pharma-Quick.Step, maar Etixx-Quick.Step heten.
Fleetmanagement bij Omega Pharma Quick-Step GeoDynamics.
Fleetmanagement bij Omega Pharma Quick-Step. Iedereen heeft wel wel al eens de blauw-witte truitjes van wielerploeg Omega Pharma Quick-Step zien passeren. Het populaire team uit de World Tour is dan ook al jaren het uithangbord van de Vlaamse koerswereld met Tom Boonen en Patrick Lefevere als speerpunten.
Omega Pharma-Quick.Step HLN.
Wielrennen Jasper De Buyst is één van de nieuwelingen in het Lotto-Soudal kamp. De 21-jarige pistier is s lands hoop op een olympische medaille in Rio en. Dollen met Tom Boonen op verjaardagsfeestje Zdenek Stybar. Time-out De sfeer zit er goed in bij Omega Pharma-Quick.Step, dat zich in Spanje voorbereidt op het nieuwe wielerseizoen.
EFC Omega Pharma Quick Step Sportwereld Sportwereld.
dinsdag 29 juli 2014 Om 2101.: Floris De Tier ruilt vanaf volgend seizoen EFC-Omega Pharma voor Topsport Vlaanderen-Baloise. De 22-jarige renner uit Gavere is aan een sterk seizoen bezig met ereplaatsen in verschillende wedstrijden. De Vlaeminck en Museeuw: Omega Pharma-Quickstep stond er vandaag.

Contacteer ons