omega pharma quickstep
Omega Pharma-Quickstep gaat door tot 2017 en heeft een nieuw. Het Nieuwsblad.
Gratis digitale avondkrant. We zijn met Omega Pharma in 2003 gestart met wielersponsoring, zei sponsor Marc Coucke, ceo van Omega Pharma. Verschillende merknamen passeerden daarbij de revue: Davitamon, Silence en Predictor. Twee jaar geleden zijn we dan teruggekeerd naar de naam van het bedrijf: Omega Pharma.
EFC Omega Pharma Quick Step Sportwereld Sportwereld.
dinsdag 29 juli 2014 Om 2101.: Floris De Tier ruilt vanaf volgend seizoen EFC-Omega Pharma voor Topsport Vlaanderen-Baloise. De 22-jarige renner uit Gavere is aan een sterk seizoen bezig met ereplaatsen in verschillende wedstrijden. De Vlaeminck en Museeuw: Omega Pharma-Quickstep stond er vandaag.
Omega Pharma-Quick.Step verkent de Hel. Plus. Plus. Plus. Plus.
Omega Pharma-Quick.Step verkent de Hel. Omega Pharma-Quick.Step verkende vandaag de Hel. Na het gedwongen forfait van Tom Boonen moet de formatie van Patrick Lefevere voluit de kaart trekken van Sylvain Chavanel. De Fransman, die zondag vertrekt met het nummer 1, heeft er alvast zin in.
Quick-Step wielerploeg Wikipedia.
In 2015 kreeg de ploeg de naam Etixx-Quick Step. Etixx is een merk sportvoeding en voedingssupplementen van Omega Pharma. In 2016 verliet Marc Coucke de ploeg en ging deze verder onder de naam Quickstep Floors. Quick-Step is een internationaal georiƫnteerde ploeg.
Omega Pharma Quickstep HLN.
Voor Omega Pharma Quickstep. Cavendish wint met de vingers in de neus na zware val Lotto-trein in slot. Wielrennen Mark Cavendish Omega Pharma-Quick.Step heeft de vijfde rit in de Tirreno-Adriatico op zijn erelijst gezet. De Brit haalde het in Porto.
Omega Pharma-Quick-Step HLN.
De 21-jarige pistier is s lands hoop op een olympische medaille in Rio en. Dollen met Tom Boonen op verjaardagsfeestje Zdenek Stybar. Time-out De sfeer zit er goed in bij Omega Pharma-Quick.Step, dat zich in Spanje voorbereidt op het nieuwe wielerseizoen.
Omega Pharma-Quick Step twijfelde aan Boonen Het Nieuwsblad.
Binnen de raad van bestuur van Omega Pharma-Quick Step werd drie jaar geleden gediscussieerd over de positie van kopman Tom Boonen. Volgens manager Patrick Lefevere was het sponsor Frans De Cock die uiteindelijk Tom met hand en tand verdedigde. Waarna Boonen alles won wat hij moest winnen.
EFC-Omega Pharma-Quick Step Sportwereld Sportwereld.
De renner van EFC-Omega Pharma-Quick Step maakte tien keer het zegegebaar en doet daarmee beter dan Yves. Beloften Dieter Bouvry val en Zico Waeytens lekke band zwaar ontgoocheld na pechrace. Dieter Bovry: Wel koers opengebroken. maandag 24 september 2012 Om 300.:

Contacteer ons